2382400120 6945544302 Ελευθερίου Βενιζέλου 39 | Γιαννιτσά edoma.ike@gmail.com
hero image
 
 
 
E-DOMA | Γιαννιτσά
Μυοκτονίες - Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις - Απώθηση Ερπετών

Η E-Doma είναι μια εταιρεία με έδρα στα Γιαννιτσά και εξειδικεύεται σε απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απώθηση ερπετών από το 1999. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς μας, έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που είναι εξατομικευμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη. Οι ειδικοί τεχνικοί μας διαθέτουν εκτεταμένη γνώση και εμπειρία στον τομέα και χρησιμοποιούν τεχνολογία και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η ικανοποίηση των πελατών μας. Κατανοούμε την σοβαρότητα των προβλημάτων που σχετίζονται με τα ενοχλητικά ζώα και ερπετά, και γι' αυτό παρέχουμε άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών μας. Με στόχο να επιλύσουμε τα προβλήματα τους γρήγορα και αποτελεσματικά, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
     
 


ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Η απεντομώσεις μας παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις για την εξάλειψη και την πρόληψη των ενοχλητικών εντόμων που μπορεί να απειλούν την οικιακή ή επαγγελματική σας περιουσία. Ανεξάρτητα από το είδος των εντόμων, όπως μύγες, κατσαρίδες, μυρμήγκια ή τερμίτες, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα τα αντιμετωπίσουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 
     
     
 


ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Οι απολυμάνσεις μας είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν ενισχυμένη προστασία από βακτηρίδια, ιούς και άλλους μικροοργανισμούς που μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία σας. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνικές και εξοπλισμό για να διασφαλίσουμε ότι ο χώρος σας είναι απολυμασμένος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 
     
 
 
 
 
     
 


ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Οι μυοκτονίες μας αποτελούν αποτελεσματική λύση για την εξάλειψη των ενοχλητικών μυρμηγκιών, ποντικών, αρουραίων και άλλων γνωστών επιβλαβών τρωκτικών. Οι τεχνικοί μας θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα επιλέξουν την κατάλληλη μέθοδο μυοκτονίας για να εξαλείψουν αυτά τα προβλήματα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 
     
     
 


ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ

Παρέχουμε υπηρεσίες απώθησης ερπετών για την αποτροπή της εισβολής επιβλαβών ερπετών, όπως φίδια και αλεπούδες, στον χώρο σας. Οι τεχνικοί μας εφαρμόζουν ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους απώθησης για να προστατεύσουν το περιβάλλον σας και να διατηρήσουν την ειρήνη του χώρου σας.

 
     
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

edoma.ike@gmail.com
 
 

2382400120 - 6945544302
 
 

Ελευθερίου Βενιζέλου 39 | Γιαννιτσά